[Breasla] [Fallen]

Discuție în 'Prezentare Breasla' creată de Russien, 13 Mai 2019.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
 1. Russien

  Russien Banned

  Înscris:
  17 Apr 2019
  Mesaje:
  37
  Aprecieri primite:
  2
  Puncte trofeu:
  5
  Sex:
  Masculin

  Nume Breasla : Fallen
  Conducator : [H]Russien
  Nivel : 20
  Regat : Albastru
  Tip de caractere admise : Este permis oricarui Caracter ce indeplineste Condtiile de mai jos
  Descriere : Deci sa incep cu inceputul , Sunt Russien Lider-ul acestei Bresle [ Fallen ] , Am creat aceasta Breasla in incercarea de a aduna jucatorii buni/experimentati Care stiu cu ce se mananca Metin-ul.
  Breasla are Level 20 , Tin sa mentionez Breasla Fallen este o Breasla veche cu un Renume , Am avut acceasta Breasla pe toate Serverele de Metin pe care am Activat ,avand sub posesia noastra un Classament care nu toti l-ar fii putut ajunge, Detineam Locul 2 pe Classament avand in posesia noastra 1 Victorii , 0 Infrangeri , 0 Remize , Dar bineinteles momentan nu avem foarte multe Bresle Active , speram ca pe viitor se vor strange mai multe , Dupa cum bine stiti cu toti pe Server-ul PVM sunt cateva Bresle active : [ Fallen , DeMoNs, Addicted ] In accest moment nu ne permitem sa dam Warr-uri deoarece nu avem niciun avantaj , Motiv-ul ar fii , Ca In momentul de fata si Breslele active care sunt probabil nu au Playerii PVP si nu am avea cu cine , Din moment ce multi au Bresle si au un anumit Classament dar de fapt si de drept ele sunt Inactive.

  Oricine este binevenit in Breasla [ Fallen ] atata timp cat are Spirit de Echipa si atata timp cat indeplineste Conditiile :
  [ Lvl Minim : 99 ] | | [ Aparari Bonus 1-5 : 60,60,60,64 (Nu este asa de greu , Dar voi face si excepti ] [ Cum functioneaza Gradele : Gradele le primiti in Functie de Set Razboi ] ( Aparari Terminate Grad-ul pe care il veti Detine este [ WINN ] , Bine'nteles absolut nimeni nu are acces la Concediere , Motiv-ul este pentru a nu se ivi Cearta intre Membrii Breslei .
  Daca nu vor fii noi Bresle PVP vom reincepe Warr-urile indiferent de Breasla ..
  Nu va uitati la Grade ca eu sunt Lider s-au mai stiu eu ce .. Sunt Lider sunt Player , toti avem aceleasi drepturi , Trebuie doar intelegere si acel spirit de echipa [ Ramanem Uniti / Suntem Uniti indiferent de situatie ] . In curand voi Reveni cu un EDIT pentru a posta cateva Poze cu Membri Breslei Fallen , Nu uitati : Intra cine vrea . Iese cine poate
   
  Ultima editare: 27 Mai 2019
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.